söndag 3 maj 2009

Sjukt kort långhelg!

Ujujuj, tiden flyger något överjävligt, som min far skulle ha uttryckt sig.

Treochenhalvdagshelg över på en jävla grisblink, men det har varit roligt!

Vi tar det från början:

Torsdag
Jobbade på skolan på dagen, hade planering med Mr Janek där vi bestämde att vi ska terrorisera våra stackars barn med en 10-dagars olympiad med diverse sjuka tävlingsmoment. Det börjar på måndag och jag ser mycket fram emot det.

Fick sluta tidigt då barnen gick hem innan 14 allihopa.

Då ringde jag till Gunnarsson, the natties dreadlock in de netian, som kom över efter några timmar. Vi knäckte några bira och fixade lite med maten inför kvällen. Sen kom våra bättre hälfter hem, Hannah och Therese samt en liten bonus i form av Dahlberg. Vi grillade nästan 2 kg kött, drack bärs och spelade pictionary och charader. Stack även ner till Majbrasan i Hjortis.

Fredag
Tog det jävligt piano, sov länge och sen åkte vi in till stan och promenerade i det galet sköna solvädret. Sen träffade vi Viktor på eftermiddagen och tog en bärs på Djurgården. Sprang även in i Janek som var på väg till Josefinas där han jobbar på helgerna. På kvällen klistrade vi fast arslena i soffan och glodde på säsong 1 av Nip/Tuck som är sjukt bra! Konstigt bra med tanke på vad det handlar om. Om man ska berätta för nån så låter det skittrist; "det handlar om två plastigkirurger och deras familj mm typ..." Låter inte så spännande, eller hur? Men det är skitbra :)

Lördag
Visade båten för några bromma-människor på morgonkvisten och sen åkte jag och fikade med min lilla Farmor, hon är så snäll alltså. Sen åkte jag hem och hämtade upp Hannah varpå vi åkte in till stan och gick i konstiga antikaffärer i Vasastan. Hannah köpte Veronica Maggios skiva i nån skum liten skivaffär och sen gick vi till Swahili Bob's och bokade en Tattueringstid till Hannah. I slutet av Juni smäller det. Det bästa vi hittade var en antik/kuriosa/memoralia/LP-affär långt upp på St Eriksgatan vid namn nostalgipalatset. Blir sjukt sugen på att köpa en LP-spelare och lite gamla beatels-LPskivor att lyssna på i solen på balkongen i sommar, men det får vänta tills budgeten har större svängrum.

På kvällen åkte vi ut till Täby och festade med Lisa, Vicksy, Ruth, Malin och Patrik. Förfest, utgång till Tegel och kort efterfest. Riktigt trevligt, och jag träffade till min stora förvåning inte en enda fejja på hela kvällen!

Söndag
Vakna, frukost på Sandys och sen hemfärd. Nu ska jag blogga, söka jobb och kolla vidare på Nip/Tuck.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Som Hannahlicious brukar säga, later bitches!

//John