torsdag 30 april 2009

Happy Valborg=Cyborg!

Ja, nu firas det friskt i Svea, ty våren är här!

SÅ JÄVLA 1846!!!

Jag tycker vi skiter i det här nu. Som självutnämnd högtidombudsman stryker vi valborg en gång för alla Valborg.

Men om ni trodde att ni skulle få jobba istället för att vara lediga så trodde ni fel, för när vi ändå rör runt lite i högtidsgrytan passar jag på att instifta den nya högtiden:

CYBORG!

Vi skiter i att fira våren och dedikerar den till alla härliga cyborgs i historien, såsom: Robocop, Terminator och Borg i Star Trek.


Så Glad Cyborg på er, skitstövlar!


Över och ut.

tisdag 28 april 2009

I miss you...

...buddy


BFF på serry.

söndag 26 april 2009

Några tankar

- Filip och Fredriks program Söndagsparty är ganska kasst.
Dom försöker så hårt, men det funkar inte. Idag gästar Torsten Flink som har alldeles för många främmande substanser i ådrorna, det är riktigt jobbigt att titta på! Dessutom är det för lååångt! 1,5 timmar, man orkar inte så länge.

- Jag undrar vad nästa reklamtrend blir. Det känns som att "såg du veckans ICA/Teliareklam?"-konceptet är förlegat. Jag vill att det kommer nått nytt kul snart, något uppfriskande!

- Hoppas att vädret blir bra i veckan. Jobbar ju på en skola nu och det är typ 100 gånger roligare när det är fint väder.

- Jag älskar Hannah, mer än någonsin. Det känns mycket bra, hon är världens bästa tjej.

- Undra om jag någonsin kommer att förverkliga min fotoboksidéer.

- Jag vill börja med kortspelskväll en gång i veckan. Det är skitkul att spela kort! Nanna o Martin, Johan o Tessan, Jakob o Erika, Tommy o Catherine, Sasha, Ruth, Kicki, Fanny, Mirre ni som känner er sugna, anmäl ert intresse.

- Jag vill åka till New York och ha en galen kväll ute.

- Det vore intressant att göra en enkät för hela Stockholms befolkning. En anonym enkät likt de man fick fylla i när man gick i skolan där man får betygsätta diverse påstående på en skala från 0-5. Jag skulle vilja få reda på en massa saker, och jag undrar alltid när jag åker tunnelbana hur människorna runt omkringen är, hur dom tänker och vad deras liv kretsar kring. Men det får man aldrig veta, men om man fick reda på detså skulle man säkert inte tycka att det var intressant.

- Nu ska båten ut på blocket.

Godnatt!
JS

Sunshine!


Hej, mina vänner.

Igår var det helt sjukt härligt väder. Det var baske mig inte klokt!

Ruth kom över på morgonen vid 10-rycket varpå vi åkte till Lidingö C och införskaffade lite mat och öl.

Sedan köpte vi en förträffligt jävla trevlig picnicgrill. Jag tänkte att vi kommer nog grilla mer än en gån i sommar så det lönar sig nog att läga 150 pix på en grill istället för att köpa 100 engångsgrillar för 30 spänn styck.

Sen förberedde vi lite burgare, sallad och andra parkvänliga godheter och stack ner till gärdet där vi hittade en utmärkt plats att lagga oss på.

Sen solade vi, grillade vi, och drack bärs hela dagen. Så jädra härligt!

Hoppas ni hade en härlig lördag.

Ciao
John