onsdag 4 mars 2009

Birro

Hej!

Har haft en soft dag idag, fått mycket gjort och varit på bra humör.

Efter den sedvanliga storhandlingen i Arninge rundar jag och min fagra mö av kvällen i TV-soffan framför ett program som vi vanligtvis inte tittar på, Kvällsöppet med Ekdal.

Programmet bestod av en intressant debatt mellan rabiata feministiska "unga" politiker och diverse experter i motpanelen. Det debatterade ämnet var prostitution - beskattat arbete eller olagligt övergrepp.

Även om jag har åsikter om ämnet så föredrar jag att kommentera något helt annat i programmet, nämligen den s.k. bisittaren i programmet vid namn Marcus Birro.

Vilken liten självgod böghamster han är alltså. Jag är fullt medveten om att det inte är speciellt nytt att dissa Birro (jag har läst Schulmans ord), men jag har inte haft så bra koll på Birro så när jag äntligen fick se honom i action (eller snarar utdraget antiklimax) kände jag mig manad att dra iväg en ordentlig diss jag med.

Snubben sitter och beter sig som en 13-åring under programmet där ganska skickliga debattörer utbyter mening. När han blev tillfrågad om sin åsikt så säger han: "-Asså män som köper sex är inte män, det är små skitpojkar med små snoppar". Så fruktansvärt oproffsigt uttryckt. Verkligen att kissa på allt som debattörerna hade sagt innan.

MEN nu kommer vi till det roligaste/sorgligaste:
I slutet av programmet hade Birro en alldeles egen liten 3-minutare att bjuda på en knivskarp "observation".

Denna observation bestod i detta program av Carrie (nån film) och någon fotbollsspelare jag inte minns namnet på. Observationen var att dessa två, precis som Birro, blivit mobbade som barn och nu får sin revansch genom exvis vara en mycket duktig fotbollsspelare. Han höll upp en bild på fotbollsspelaren på ena sidan om sitt huvud och filmen på andra sidan och sa "precis som jag blev de här mobbade och nu har dom fått sin revansch"

Det skiner igenom så hårt att han vill säga till sina forna mobbar-demoner: "ni var taskiga mot mig, och NU ÄR JAG I TV!!!!! WHATUP NOW BITCHES!!!". Som att hans ynka tre minuter i slutet av ett programm mitt i natten på TV4 är något hans förmodligen ganska sorgliga mobbare ens avundas??

Måste han förklara att folk ska avundas honom så säger väl det ganska tydligt att det verkligen inte är något att avunda? Och det faktum att han försöker gör honom till en liten skitfejja.

Har bara en sak att säga. Tönt.

Hoppas Birro biter sig jättehårt i kinden när han äter frukost imorgon.

----------------------

Detta om detta.

Imorgon ska jag raka till en phet bishnish-mustasch. Det kommer bilder! Som min goda vapendragare Seb säger: anticipate, bitches!

Hej sålänge,
John

BISHNISHMAN!

Hej och godmorgon, mina vänner.

Hann inte skriva något igår, för jag och Mr. T var ute och gjorde crazy business hela dagen igår. Ni skulle ha sett oss, vi ba: "tja, vill ni göra business? ok. 50 000!". Vi hade business pastilles (vicks), business clothes, business style super hot mercedes automobile, och så gick vi runt hela dagen och sjöng "it's business time" och "taking care of business".

Idag ska Mr T ta lite sovmorgon, men jag ska nog ringa och väcka honom snart ändå... I wanna do som business!

Hörni, ha en förgrymmat jävla bra tisdagmorgon!
John

söndag 1 mars 2009

Jag vill åka till Barcelona

Jag och Hannah sitter och tittar på Vicki Christina Barcelona och båda är helt lyriska över hur skönt det ser ut med värme och den intressanta staden barcelona.

Hoppas vi får möjlighet att åka dit snart. Det vore roligt.

Se filmen också, för den delen. Den är bra än så länge :)

Adiós compadres
John


Min lördag i bilder

Hej!

Jag är glad att just DU läser min blogg.

Här följer min lördagkväll i bilder:

1. Fota lite kvällsbilder med min lil-bitch lillasyster Raouth.


Forresta och Värtan + Lidingöbron som en liten bonus.

Containrar i Frihamnen + Kaknästornet som en liten bonus.

En båt vid Ropsten + Forresta som en liten bonus.

Sen gick jag och Raouth hem och sänkte en bärrsa för att sedan åka in till gamla stan och möta upp Hannah med lidingögänget på After.

Där såg det ut såhär:


Jag + Raouth = One gorgeous couple of siblings!

Happy time!


Me and my fjånsee!

Det var allt för denna gången.

Hoppas ni har haft en gorgeous lördagkväll också.

Puss och kram, ses på stan.
John